CRIVAB.RO – Strategii de investiții pe baza teoriei valurilor

c-0
Strategii  de  investiții

pe baza  teoriei  valurilor

Doua unghiuri de analiza a unui grafic

Când ma uit pe un grafic încerc sa analizez din doua unghiuri diferite : daca pe grafic se formeaza un patern clasic dar si din pdv al teoriei valurilor NEOWAVE pentru a cauta semnale de tranzactionare .
Cu paternurile clasice formate pe grafice POT ANTICIPA valuri cu TARGETE CLARE pe MAI MULTE actiuni pe care e IMPOSIBIL sa aplic teoria valurilor NEOWAVE datorita complexității..
Paternurile clasice ( HS de continuare a trendului , HS top/reversal , HS esuat , rectangle , doiuble top/bottom , triunghiuri ascending/descending )apar mai rar pe grafice, sunt mai rigide în construcție decat teoria valurilor NEOWAVE dacă știi modul lor de formare . Este important sa știi când se confirma aceste paternuri clasice și cand se invalideaza . Știu unde si cand sa tranzactionez , am targete clare de vanzare TP sau SL .
De la inceputul anului am trimis abonatilor cca 80 semnale de cumparare pe extern si BVB bazate exclusiv pe aceste paternuri clasice formate pe graficele actiunilor , marfurilor , din care pana în prezent 38 au atins TP si 12 au atins SL !
Teoria valurilor NEOWAVE este MULT MAI COMPLEXA ( apar alte paternuri :impuls standard cu 5 valuri , terminal cu 5 valuri, triunghi neutral , triunghi expanding , flat, zigzag , diametric) si mai dificila ( mai multe reguli)dar îmi oferă o IMAGINE DE ANSAMBLU pe graficele monthly/weekly/daily pe care nu o oferă paternurile clasice . Din păcate în teoria valurilor NEOWAVE se succed fazele predictibilitate /impredictibilitate …
In fazele de PREDICTIBILITATE ( 20-30% din timp)POT ANTICIPA VALURI MAI MARI , creste gradul de încredere în a iniția tranzacții cu targete clare ( cum am anticipat in martie si august caderea actiuniii BVB sub 50 )

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *